technology_hero

TRADING BUSINESS COURSE

Doe jij een technische of kwantitatieve master en studeer je dit academische jaar af? En wil je weten hoe het is om jouw skills in te zetten als trader? Doe dan mee aan de business course op 6 en 7 mei.

Tijdens de business course ontdek je hoe je als trader bij IMC impact kan maken op de financiele markten. Tijdens de business course ontdek je hoe je als trader impact kan maken op de financiele markten. Je leert wat trading is, spart met onze traders over handelsstrategieen en wordt flink op de proef gesteld met persoonlijke uitdagingen. Maar het is niet alleen hard werken: je maakt ook kennis met de ontspannen sfeer van IMC tijdens de (virtuele) borrel en een team event.

Dit krijg je:
  • Een kijkje in de wereld van high-frequency trading en technologie
  • Trading-simulaties op basis van real-world data
  • Persoonlijke en zakelijke uitdagingen om meer te leren over jezelf en over ons
  • Plezier! We zijn trots op onze informele bedrijfscultuur en delen die graag met jou
  • In het geval van een online event: een goed gevuld lunch- en borrelpakket en goodies
  • In het geval van een fysiek event: een overnachting in een hotel, inclusief eten, drinken en goodies

Zijn er een goede match? Dan ben je meteen door naar de laatste sollicitatieronde voor de rol van Graduate Trader!

Meld je hier aan!

Bekijk de trailer

meet pierre
video play button
Watch the video
IMC Chicago Office
TRADING BUSINESS COURSE

Over IMC


IMC is een toonaangevende internationale market maker. Als market maker zorgen we voor liquiditeit op de financiele markten, waardoor kopers en verkopers efficienter zaken kunnen doen. IMC gebruikt algoritme-trading en geavanceerde technologie om effecten op meerdere handelsplatformen te kopen en verkopen. 

We zijn wereldwijd actief, met kantoren in Europa, de VS en Asia Pacific. Onze collega's werken nauw samen in multidisciplinaire teams - ons recept voor succes. 

Technologie
Bij IMC is technologie geen afdeling, het vormt de kern van alles wat we doen. Onze engineers verleggen de grenzen van de mogelijkheden en kijken dan nog verder. In dit snelle werkveld zijn korte feedbackloops het uitgangspunt: projecten waraan we vandaag werken, kunnen de volgende dag in productie gaan.

Trading
Hoewel onze traders verschillende achtergronden hebben, hebben ze allemaal een ding gemeen: ze zijn op hun best als ze complexe problemen mogen oplossen. Hun inzicht in wereldwijde gebeurtenissen, marktverschuivinden en prijzen zorgen ervoor dat we handelen op het juiste moment en op de juiste plek.